A REG-ENOR

A REG-ENOR-t kúraszerűen ajánlott fogyasztani. A kúra ideje 4-12 hónap.

A kúraszerű szedés esetén, az étrend összeállításánál az alábbiakra figyelj:
  • Ne főzz túl zsírosan!
  • Ne használj semmilyen  olajat, margarint stb.!
  • Még táplálékkiegészítőként se fogyassz a kúra ideje alatt olajat (a halolaj az megengedett, mert az nem olaj, hanem zsír!) /"A növénynek olaja van, az állatnak zsírja!" Szabó Szigfrid a Reg-enor atyja/
  • Csak mérsékelten sózz
  • Étrended legyen megfelelően vegyes (azaz húsok, húskészítmények, tojás, gabonafélék, elsősorban a rizs a kukorica és teljes kiőrlésű lisztből készült kenyerek)
  • Kenyeret csak pirítva egyél (lehet teljes kiőrlésű, de lehet fehér kenyér is)
  • Hüvelyesek (borsó, lencse, bab, stb)
  • Zöldségek, saláták, főzeléknek, köretnek elkészítve (ezekből lehet bőven, mert ráadásként lúgosítanak is!)
  • Gyümölcsök közül csak a grapefruit és a citrom javasolt!
A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:
  • süteményeket, édességet
  • alkoholt, alkoholos italokat
  • cukrot, mézet, cukros italokat
  • ecetes vagy erjesztett savanyúságot
  • tejet és tejterméket (számomra erről a legnehezebb lemondani)
Az asztali édesítőszerek használata ugyan megengedett, de nem ajánlott, helyette inkább nyírfacukort használjunk (bár drága, de kevés kell belőle. egy kiló olyan 3500 Ft körül mozog.)

Teát, vizet korlátlan mennyiségben SŐT nagy mennyiségben fogyasszunk. Lehetőleg tisztított vizet vagy alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizet.

A REG-ENOR felhasználása:
Naponta 3x 10 ml. Reggeli elött fél órával majd napközbe minden étkezés után fél órával. Minden étkezésnél kell fogyasztani zsírt. Nem sokat, csupán néhány grammot, tehát nem zsírosan kell étkezni, csak kell egy bizonyos mennyiségű zsír bevitel. Pl. egy evőkanál olvasztott zsír a főzelék tetejére, egy-két evőkanál zsír a pirított kenyérkocka alá a levesbetéthez, 1-2 vékony szelet szalonna megsütve főzelékfeltétként, vagy a friss salátába keverve, fokhagymás pirítósra egy kevés zsírt csurgatni, hús egy kevés zsírban kisütni stb.. Vegetáriusok a zsírt kiválthatják tisztított vajjal (ghí-vel). Lehetőleg ne főzzük a zsírt! Használjunk lehetőleg telítetlen zsírokban gazdag zsiradékot. Ilyenek a baromfi zsírok (kacsa, liba...) és a mangalica zsír. Ezek szoba hőmérsékleten folyékonyak, erről meg is lehet ismerni.
A terméket tejérzékenyek nem szedhetik!
Ha erről a termékről (Reg-enor) szeretnél további információt, vagy szeretnéd tudni hogyan juthatsz hozzá, akkor írj: egyedembegyedem@gmail.com e-mail címre!